Fem obligatoriske langhelger

Å reise til en europeisk storby over helgen kan være både morsomt og rimelig. Hvis du planlegger smart, og finner billige flybilletter, kan du få flere dager uten å bruke verdifull ferie.

Alle veier fører til Roma

Roma i Italia er en av de virkelig store byene i Europa, og et obligatorisk reisemål. Her kan du oppleve alt fra fantastisk mat til historie og fantastisk kunst. Sentrum er relativt kompakt, du rekker mye i løpet av en langhelg. Dessuten flyr både Norwegian og SAS direkte til byen og det er lett å finne flybilletter som bør passe.

Berlin, i krysningspunktet mellom øst og vest

Berlin har utviklet seg mye siden murens fall, og er i dag en av de virkelig kule storbyene i Europa. Her kan du oppleve blandingen av øst og vest, kombinert med kreative kunstmiljøer og et fantastisk utvalg av utesteder og kafeer.

Ta deg til Stockholm med tog

Stockholm er en av storbyene som det er aller enkleste å komme til fra Oslo, det går direkte tog fra Oslo Sentralstasjon til sentrum av Stockholm. Derfra er det lett å komme seg videre til Gamla Stan eller noen av de andre flott bydelene i Stockholm.

Innenlands storbyferie i Stavanger

Stavanger er en by som mange overser når de tenker på storbyferie, men det er en lett tilgjengelig og spennende by. Dessuten finnes det en rekke flotte hoteller sentralt i byen, som etter at oljeøkonomien kjølnet ned noe ikke er alt for dyre.

Storbyferie i din egen by?

Til slutt burde du kanskje se hva som finnes av muligheter i din egen by? Prøv å ta en storbyferie i egen by, ta inn på hotell og prøv å utforske byen som en turist hadde gjort. Det er lett å bli blind for attraksjoner og opplevelser som du går forbi hver eneste dag.